Industriële Gassen

Bij ons kunt u terecht voor koopflessen in de cilinder maten 10, 20,  30, 40 of 50 liter. Dit gekoppeld aan een scherpe vullingsprijs, bent u bij THF aan het juiste adres.

Industriële Gassen

Bij ons kunt u terecht voor huurflessen in de cilinder maten 10, 30 of 50 liter. Dit gekoppeld aan een scherpe vullingsprijs en een lage cilinderhuur bent u bij THF aan het juiste adres.

Al vele jaren leveren wij flessen voor de lastechniek en hebben wij voor u op voorraad de meest voorkomende Industriële Gassen zoals:

Voor kleinverbruikers adviseren wij te allen tijde om over te gaan op een “koopcilinder” van THF in de maten 5, 10, 20, 30,40 en 50 liters.
Dit houdt in: éénmalige aanschaf voor een gevulde cilinder. Na gebruik kunt u de lege cilinder omruilen tegen een volle cilinder en worden alleen de vulling en V en M-toeslag (Vervoer- en milieutoeslag) in rekening gebracht. Het maakt dan niet uit hoe lang u de cilinder in uw bezit heeft. Wij leveren dit alles in handzame, goedgekeurde cilinders en deze zijn uit voorraad leverbaar. Eventueel bezorgen wij ze op uw adres.

Voor de hobbytuinders kunnen we KOOLZUUR leveren.
Verder kunt u bij ons terecht voor CAMPINGGAS oftewel Propaangassen in de flessen van 5 kg de bekende caravanflessen, 10 kg en 33 kg van verschillende merken waaronder Primagas en Shellgas.