Over T.H.F.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij ? THF, Technische Handelsonderneming Feenstra, is opgericht 22 januari 1993. De oprichter, Wietze Feenstra , heeft nu meerdere werknemers in dienst en is sinds oktober 2003 gevestigd in het huidige pand aan de Zekkenweg 18-20 te Hoek van Holland.

Sinds 1 mei 2023 is de divisie hefbruggen overgedragen aan zijn personeel, waaronder Jim Feenstra en Mark van Dijk. We zijn nog steeds gevestigd in het huidige pand aan de Zekkenweg.

De activiteiten van THF Lastechniek zijn de volgende: verkoop, advies, onderhoud en reparatie van lasapparatuur en de bijbehorende lasartikelen zoals onderdelen, toevoegmaterialen en gassen. Dealerschap van lasapparatuur Lorch. Verkoop, reparatie en onderhoud van gereedschappen. THF Hefbruggen doet het onderhoud, reparatie en verkoop van hefbruggen.
THF Equipment doet de verkoop en onderhoud van overige garageapparatuur.

Wagenpark

THF is voornamelijk in de Randstad actief. Een uitgebreid wagenpark t.b.v. de hefbruggen, compressoren en bandenapparatuur en gecertificeerde werknemers staan borg voor een snelle en vakkundige service aan uw bedrijf. Voor advies op maat voor uw bedrijf op het gebied van inrichting, een belletje of een E-mail naar THF is voldoende. Een jaarlijks onderhoudscontract en keuring volgens het R.D.W.voor uw hefbrug?